Voorbereiding en voorpret - Reisverslag uit Zevenhuizen, Nederland van Corelly Meijndert Terlouw - WaarBenJij.nu Voorbereiding en voorpret - Reisverslag uit Zevenhuizen, Nederland van Corelly Meijndert Terlouw - WaarBenJij.nu

Voorbereiding en voorpret

Door: Corelly

Blijf op de hoogte en volg Corelly

06 Augustus 2023 | Nederland, Zevenhuizen

Naam van de site is veranderd in "Corellywaarbenjij.nu", vandaar dat je eerder een foutmelding kon krijgen wanneer je door wilde klikken.

Zou nu wel moeten werken....

Komende woensdag is het zover.

In Nederland wordt het eindelijk mooi weer..... dus wij gaan op pad [e-1f609]

Maar met een beetje geluk halen we de zomerse temperaturen dubbel en dwars in tijdens onze reis.

De camper is voor het grootste gedeelte startklaar, dinsdag vullen we de watertank, koelkast enz.

Om bij het startpunt van onze groepsreis te komen nemen we een week de tijd, zodat we niet hele dagen auto hoeven te rijden, want daar zijn wij niet zo van. Een rustig rijtempo en over de Gotthardpas in Zwitserland richting Riccione.

De laptop gaat mee, dus hopelijk lukt het om af en toe een verslagje toe te voegen met wat foto's.

Laat gerust een berichtje achter, het is fijn om respons te krijgen. Dat stellen we zeer op prijs.

Groet en tot horens!

Cor [e-38] Elly

• 06 Augustus 2023 - 13:21

Lia&Hans:

Leuk Cor en Elly...... wij gaan jullie volgen hoor.

Alvast veilige km gewenst !

• 06 Augustus 2023 - 13:43

Cok En Cobi:

We zijn benieuwd[e-1f604].

Leuk om op afstand de reis een beetje mee te beleven.

• 06 Augustus 2023 - 13:50

Lia En Cor:

Heel veel plezier en genieten!

Leuk en benieuwd om jullie te volgen!

• 06 Augustus 2023 - 15:40

Jaco En Naomi:

Wij zijn benieuwd naar de avonturen dus gaan jullie volgen.

Geniet van jullie reis [e-1f60e][e-2600]️

Groetjes, Jaco en Naomi

• 06 Augustus 2023 - 20:53

Rienk :

Wat een mooi avontuur!

Een goede reis en ik ga jullie volgen.

• 06 Augustus 2023 - 20:55

Jannie:

Leuk om jullie reis op afstand mee te maken!

• 06 Augustus 2023 - 20:56

Monique:

Elly en Cor, veel plezier met jullie reis[e-2600]️

ik ga jullie volgen

• 06 Augustus 2023 - 20:56

Monique:

• 06 Augustus 2023 - 20:57

Liesbeth :

Een goede reis en geniet ervan, pap en mam!

De foto's die jullie posten zal ik zeker ook aan de meisjes laten zien [e-1f60a]

• 06 Augustus 2023 - 21:01

Jane:

Fijne vakantie El en Cor!

• 06 Augustus 2023 - 21:10

Anita:

Een hele fijne reis met mooie momenten samen. [e-1f60e][e-2763]️[e-1f4af]

• 06 Augustus 2023 - 21:15

Peggy:

Goede reis en veel plezier samen [e-1f334][e-1f942][e-1f37e][e-1f44d]

• 06 Augustus 2023 - 21:18

Buurtjes 2-E:

Rij rustig en neem de tijd

Niets zo mooi als binnendoor

en bovenlangs [e-1f609]

• 06 Augustus 2023 - 21:25

Arie En Els:

Wat leuk om jullie reis te volgen! Ik zie dat jullie naar Griekenland reizen met de NKC.. wat leuk zeg! Wij hebben in juni ook onze vakantie doorgebracht in Griekenland in onze camper en we ontmoetten daar op een camping in Gythio een groep camperaars. Zij maakten een georganiseerde reis (op je gemak door Griekenland) met de NKC, door Griekenland. We wensen jullie veel plezier en een fijne reis! Succes met de voorbereiding nog!

groetjes van Arie en Els uit Moerkapelle

• 06 Augustus 2023 - 21:31

Tineke :

Laat maar horen hoe het jullie vergaat, helemaal leuk om op vakantie mee te gaan

• 08 Augustus 2023 - 09:44

Ekkie:

Ik ga jullie zeker volgen. Wat een leuk avontuur. Veel plezier alvast.

• 08 Augustus 2023 - 20:20

Margot:

Mooie reis en fijne vakantie! Zal kat, plantjes, enz. weer goed verzorgen.

• 09 Augustus 2023 - 11:13

Arie En Els:

Veel reis plezier voor jullie, want vandaag beginnen jullie aan jullie reis.. Super gaaf! Lekker genieten van alle nieuwe dingen die op jullie pad komen, safe travel[e-1f44b][e-1f3fc][e-2763]️

• 10 Augustus 2023 - 12:17

Nel Den Hartog:

Goeie reis en een mooie vakantie!

• 10 Augustus 2023 - 12:40

Karla Nieterink:

Hallo Elly en Cor,we wensen jullie een onwijs fijne vakantie toe!!

Dat hebben jullie "dik" verdiend!!

Lieve groetjes Karla en Henk

• 27 Augustus 2023 - 16:57

Corelly Meijndert Terlouw :

Dank allemaal voor de wensen om een goede en fijne reis te mogen maken.

@ Arie [e-38] Els: 11 sept hopen wij naar Gythiote rijden, dus dat duurt nog even.

Verslag uit: Nederland, Zevenhuizen

Griekenland over zee (NKC)

We proberen "Waar ben jij nu" nieuw leven in te blazen.
Onze laatste reisverslagen op "Waar ben jij nu" zijn van ruim 9 jaar geleden. Toen hadden we wat problemen met het plaatsen van updates, vandaar dat we een aantal jaren onze trips via FB hebben gedeeld. De ontwikkelingen op digitaal gebied hebben niet stilgestaan, dus we hopen dat we nu weer via deze website van ons kunnen laten horen.

In de lezerslijst zullen ongetwijfeld oude contacten staan die niet (meer) geïnteresseerd zijn in updates.
Meld je gerust af wanneer je geen prijs stelt op berichten. Als dat niet rechtstreeks op de site werkt stuur dan even een berichtje naar knibbelweg@gmail.com, dan verwijderen wij je gegevens uit de lijst.

De reis die we nu hopen te gaan maken is van een andere orde dan voorgaande reizen. Waren we toen "local" bezig, nu gaan we als campertourist, een redelijk decadente reismodus, vergeleken met de voorgaande reisverslagen.
Onze buscamper "luistert" naar de naam Peuzel, een Pössl Summit 640.

Deze reis naar de bakermat van de westerse beschaving begint in het Italiaanse Riccione. Daar verzamelen we met de overige NKC camperaars om de volgende dag naar Ancona te rijden voor de ferry-oversteek naar Igoumenitsa. We bezoeken onder meer het archeologisch Delphi en het wereldberoemde Olympia, de plek waar de Olympische Spelen zijn geboren.
Na deze bijzondere tocht reizen we ook terug over zee naar Bari, waar onze NKC reis eindigt.