Even een teken van leven - Reisverslag uit Khett Batdambang, Cambodja van Corelly Meijndert Terlouw - WaarBenJij.nu Even een teken van leven - Reisverslag uit Khett Batdambang, Cambodja van Corelly Meijndert Terlouw - WaarBenJij.nu

Even een teken van leven

Door: Elly

Blijf op de hoogte en volg Corelly

03 Januari 2011 | Cambodja, Khett Batdambang

Lieve familie, vrienden en andere lezers,

Na een lange, maar goed verlopen reis zijn we vanmiddag om 16.00 uur plaatselijke tijd in Battambang aangekomen.

Een uur later dan de bedoeling was, maar ik had mijn klok een uur verkeerd omgezet. We dachten vanmorgen om 6.00 uur op te staan, maar het bleek al 7.00 uur te zijn.Gisterenavond was ik zo moe dat ik mijn wekkertje (telefoon) verkeerd ingesteld had. Getallen zijn niet mijn sterkste kant zoals sommigen van jullie weten :-)

Na drie dagen reizen en een avondje door Bangkok sjouwen nemen we morgen een relaxdag.We hebben een kamer in het enige hotel in Battambang met zwembad, dus dat moet goed komen.
Cor houdt niet zo van zwembadhangen, dus die gaat waarschijnlijk een stukje schrijven om jullie verder op de hoogte te brengen van ons Azie-avontuur.

Groeten,Cor en Elly

• 03 Januari 2011 - 14:36

Cobi:

Hallo Elly en Cor,
    De beste wensen voor het nieuwe jaar. En dat jaar begint voor jullie al goed. Lekker hoor er helemaal uit, in een voor ons totaal onbekende bestemming.
    Geniet er maar van. En dan nog jarig ook morgen in zo"n vreemd oord.
    Ik zou graag even op de koffie komen, maar dat stellen we maar even uit.
    Relax lekker en verder een mooie goede reis,

groetjes, Cok en Cobi

• 03 Januari 2011 - 14:36

Jannie:

Goed te horen dat jullie lange reis goed verlopen is. De details (Cairo?) horen we later wel Veel plezier met het vervolg!

• 03 Januari 2011 - 15:02

Lies:

Fijn dat jullie goed aangekomen zijn. Opa en Oma zijn ook op de hoogte :)
    Heel veel plezier en geniet ervan! xxx

• 03 Januari 2011 - 18:18

De Buren Van #1:

Hallo daar in het oosten,

Allereerst de de beste wensen voor het nieuwe jaar en geniet van deze reis.
    Wij gaan genieten van de verhalen.

Goeie Reis,

Martin, Astrid, Gwen en Joy

• 04 Januari 2011 - 12:54

Lies Bakkenes:

Lieve El van harte gefeliciflapstaart met je verjaardag en maak er een mooie dag van saampies daar Veel plezier

• 04 Januari 2011 - 17:24

Karla Nieterink:

Hallo Cor en Elly,
    Fijn te lezen dat jullie goed zijn aangekomen,wat een avontuur weer!
    Elly,van harte gefeliciteerd met je verjaardag.Hoop dat jullie dit uiteraard samen zullen vieren!!
    Ben benieuwd naar de rest van jullie belevenissen,groetjes en liefs Karla

• 04 Januari 2011 - 18:18

Kim, Bas En Ashley:

Gefeliciteerd met je verjaardag! Fijne dag nog en geniet van jullie reis:)

Liefs Kim, Bas en Ashley

• 04 Januari 2011 - 19:40

Lia En Cor:

Hoi Elly en Cor,

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag Elly, bijzonder om dit aan de rand van het zwembad te vieren.We zijn heel benieuwd naar het verslag over jullie Azie avontuur!
    Ik zal vanavond een glaasje wijn op jouw gezondheid drinken en even aan jullie denken.
    Geniet van jullie reis, lieve groet Lia en Cor

• 04 Januari 2011 - 20:53

Leon:

Hee zus, van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
    Beetje gevierd?
    Hoe was oud en nieuw daar?
    Groetjes, Leon

• 04 Januari 2011 - 20:54

Willeke:

Gefeliciteerd met je verjaardag, maak er een mooie dag van, hoewel die bij jullie inmiddels wel om zal zijn.
    Goeie vakantie verder.