Een weekje Can Tho.
Door: Cor
Blijf op de hoogte en volg Corelly
19 Januari 2010 | Vietnam, Can Tho
Tot de volgende keer.
Cor
19 Januari 2010 - 05:53
Henk En Els:
Cor ik lees dat je daar veel nuttig werk verricht en dat je je ook nog prima vermaakt!Ga zo door en zorg dat je gezond blijft.Groeten Henk en Els. -
20 Januari 2010 - 22:09
De Buren Van No.1:
Als we het zo lezen heb je het prima naar je zin en doe je goed werk. Het is een hele belevenis in een totaal andere wereld. Geniet ervan. Hier is de sneeuw alweer gesmolten en de dagen worden weer langer. Groeten van Martin, Astrid, Gwen en Joy -
23 Januari 2010 - 16:00
Roos:
Hallo Cor, super om je verhalen te lezen. Kom ik ook een beetje in de stemming. Wij hebben elkaar ontmoet in Dordrecht en samen met mijn zus Trees en nicht Henny vertrekken we 13 februari naar Can Tho. Ik krijg regelmatig de vraag van mensen of ze iets mee kunnen geven voor daar, heb jij enig idee of er iets speciaals is waar op dit moment behoefte aan is?
Ik hoor het graag.
Nog een hele fijne tijd daar.
Groetjes van Roos. -
23 Januari 2010 - 16:04
Roos De Graaff:
P.s. ik zag dat er nog een Roos is, daarom nog even mijn achternaam erbij. -
24 Januari 2010 - 16:03
Arie En Els:
Hoi Cor,
Leuk om weer wat van je te horen. Je hebt een druk leven, daar, en er is veel te doen in het weeshuis! Wat fijn dat jullie daar hulp bieden. Ik ben ook heel benieuwd hoe de bruiloft was die je hebt meegemaakt! Heel veel succes en tot hoors! groetjes,
Arie en Els -
28 Februari 2010 - 09:21