Aankomst - Reisverslag uit Hanoi, Vietnam van Corelly Meijndert Terlouw - WaarBenJij.nu Aankomst - Reisverslag uit Hanoi, Vietnam van Corelly Meijndert Terlouw - WaarBenJij.nu

Aankomst

Door: Cor

Blijf op de hoogte en volg Corelly

03 Januari 2010 | Vietnam, Hanoi

Na een lange vliegreis via Hongkong hier dan toch aangekomen.
Op het vliegveld in Hongkong kwam ik Merel tegen die ook naar hetzelfde project gaat.
We zijn samen met de taxi naar het hotel gegaan.
Het hotel is niet geweldig maar wel schoon.
Ik heb eerst wat geslapen en ben toen wat in de stad gaan wandelen.
Na verloop van een uur werd ik aangesproken door drie Vietnamesen. Toen zij hoorden dat ik uit holland kwam hadden ze een heel verhaal over een zus die in Amsterdam gaat werken.
Om een lang verhaal kort te maken ik moest even mee om haar te zien en meteen meeeten.
Ik ben toen maar met de taxi teruggegaan want ik wist echt het hotel niet meer terug te vinden.
Ga nu nog even een biertje op een (terras)drinken en dan zien we morgen wel weer verder.
Ik heb trouwens nog nooit zoveel brommers gezien,die rijden hier rijen dik op de weg en alle stoepen staan er vol mee.
Nou ik stop ermee,jullie horen nog wel van me.

Groet Cor

• 03 Januari 2010 - 13:33

Elly:

Leuk dat je zo snel al wat op internet kan zetten:-)

Welterusten en dikke kus.

• 03 Januari 2010 - 13:41

Moeders:

Zo, ik zit bij Elly te kijken naar internet.Ik ben ook nieuwschierig hoe jij het maakt.
    Ik ben een paar dagen bij Bas en Ellen geweest en ben steeds bij de familie aan het eten.
    Groetjes van moeder.

• 03 Januari 2010 - 21:19

Lies:

Goed bezig hoor, meteen al integreren! En ook gelukt om wat te posten op de site :) Ben benieuwd naar je volgende verhalen. Veel plezier daar! xx

• 04 Januari 2010 - 17:31

Roos:

Hoi Cor,

Wat leuk deze site! Ik wens je heel veel plezier en zal je volgen op de site! Succes en pas op jezelf!!!!

Lfs Roos

• 04 Januari 2010 - 18:14

Angela:

Wat leuk dat je ons in het koude Nederland zo op de hoogte kan houden. Ik zie dat de temperatuur bij jou aangenamer is dan bij ons, althans dat vind ik.
    Veel plezier en tot de volgende keer. Rob doet inmiddels al bijna 2 uur over de weg van Zevenhuizen naar Zwartewaal, er is weer wat sneeuw gevallen vanmiddag.
    Groetjes Rob, Angela en Lieke

• 04 Januari 2010 - 19:21

Ellen En Peter:

Hoi Cor,

Eindelijk zit je er dan! Leuk dat we het met je mee kunnen maken!!
    En al meteen aan tafel bij de Vietnamese familie, toe maar!! Leuk, want zo leer je echt de bevolking kennen!
    Veel plezier en succes met het projekt. We gaan je volgen!

Groeten, Peter en Ellen

• 04 Januari 2010 - 20:09

Henk:

hallo cor,

Heel gaaf dat je zo snel in staat bent om te vertellen hoe het daar is !! Groeten henk en els.

• 05 Januari 2010 - 12:29

Conny:

leuk Cor om te kunnen volgen wat je doet.En dan al meteen ergens mee-eten! Goed gedaan. Veel plezier verder.

groetjes,
    Leo en Conny

• 05 Januari 2010 - 23:44

Anneke En Gert:

Hallo Cor,
    Fijn te horen dat het goed met je gaat. Een hele goede tijd en tot chats.

Anneke en Gert

• 06 Januari 2010 - 07:26

Arnoud Van Boven:

Hoi Cor,
    ik kreeg dit via Elly te horen, ik vind het wel leuk op de hoogte te blijven, wat ga je doen in Vietnam?
    Groetjes
    Arnoud